ПОКАНА:

Ни претставува особено задоволство да Ве поканиме на триесет и шестата традиционална новогодишна средба на архитекти и свечено доделување на Големата годишна награда за реализирано архитектонско дело во изминатата календарска година.

Покровител на наградата е Претседателот на Република Македонија д-р Ѓорге Иванов.

Спонзор на наградата е Македонската авторска агенција.
Спонзори: Адинг, Биро Проект

Свеченоста ќе се одржи на 26.12 2012год. (среда) во Музеј на град Скопје со почеток во 20:00 часот, по која следи коктел

Претседател на ААМ
Даница Павловска